Ugrás a cikkhez
Reklám

A gödöllői rendőrök három férfit állítottak elő pénteken este Versegen.

A Gödöllői Rendőrkapitányságon indult eljárás csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt három férfi ellen.




A nyomozás jelenlegi adatai szerint a 20, 21, valamint 24 éves helybéli férfiak 2019. január 18-án este Verseg, Dózsa György úton baseballütővel és bozótvágó késsel felfegyverkezve megrongálták a sértett által használt személygépkocsit. Ezt követően a gyanú szerint a sértettet autójából kirángatták, majd bántalmazták. Az elsődleges adatok szerint súlyos sérülést szenvedett.










A gödöllői rendőrök a bűncselekmény feltételezett elkövetőit a helyszínen azonosították, előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A további eljárást velük szemben a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

(Police.hu)

Frissítés: íme a történet az érintett részéről, nem rendőrségi bikkfanyelven

Jó napot kívánok! Azért írok Önöknek, mert igazságtalannak érzem a sok kommentbeli támadást a hírrel kapcsolatban. Mégpedig azért, mert magyar ember vagyok.

Az atrocitás pedig azért történt, mert a szintén magyar öcsémet ezek a férgek bántalmazták, és a megölésével fenyegették. Ezt jóérzésű magyar ember nem hagyja.

Számonkértem a tetteseket, mire ők megijedtek, és kijöttek rám több mint tízen. Ennek ellenére én kiszálltam a hozzászólások között "cigányhintónak" nevezett autómból, ami számomra egy megbecsült Mercedes, és odaálltam eléjük. Persze sok esélyem nem volt.

Lehúztak hátulról a földre, mert tudták a bűnösök, hiába vannak tízen, én nem futok el előlük. Hozzátenném, hogy ismernek engem kb. 15 éve. Miután lehúztak a földre, kb. 20-25 rúgást kaptam a fejemre, aztán érkezett a fejem tetejébe a bozótvágó is. Ennek ellenére valahogy sikerült felállnom, és beülnöm az autóba. Otthagytam őket, nem is terveztem, hogy rendőrségen keresztül oldom ezt meg.










Az események után kb. 20 perccel telefonált a testvérem, hogy ha tudok, menjek vissza, mert kint vannak a rendőrök. Visszamentem, hivatali kötelességükből hívtak mentőt, akik bevittek a hatvani kórházba röntgenre és koponya CT-re. Megállapították, hogy eltört az orrom, bár a mai napig nem érzem, van az alkaromon egy zúzódás az ütő miatt, és a fejemen a vágás, amit a machetével ejtettek rajtam.










Saját felelősségre eljöttem a kórházból egy órán belül. Ezek után bevittek a gödöllői kapitányságra kihallgatni, majd hazavitt 2 járőr. Ennyi volt a történet.

Forró Ádám





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából