Ugrás a cikkhez
Reklám

Az európai ügyekért felelős francia miniszter állításával ellentétben Magyarország az egyetlen állam Európában, ahol a kormány kikérte az emberek véleményét az illegális bevándorlásról - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap az MTI-vel.



Nathalie Loiseau

A tárcavezető Nathalie Loiseau Twitter-bejegyzésére reagálva hangsúlyozta: Magyarország a határvédelem jogát sem fogja átadni, hiába akarják azt a párizsi, brüsszeli és strassburgi politikusok elvenni tőlünk, azért, hogy beengedhessék a migránsokat. A kormány a magyar és az európai emberek akaratának megfelelően nemet mond az illegális bevándorlásra, miközben a gyáva bevándorláspárti politikusok nem merték megkérdezni az embereket - tette hozzá.

Des débats participatifs sur l'Europe sont organisés dans tous les Etats de l'UE depuis avril. Plus de 700 rien qu'en 🇫🇷. Les seuls pays à s'être désengagés de ces consultations citoyennes ? Italie et Hongrie. Les populistes auraient-ils peur de donner la parole au peuple ?

— Nathalie Loiseau (@NathalieLoiseau) 15. September 2018

A francia kormány európai ügyekért felelős minisztere szombaton Twitter-üzenetben azt állította, hogy Franciaországgal ellentétben Magyarország és Olaszország nem szervezett vitákat Európáról. A populisták talán félnek szót adni a népnek - vetette fel Nathalie Loiseau.

(MTI)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából