Horn Gyulát a hírek szerint már 4 hete ápolják; a Blikk beszédzavarokat is okozó agyi elváltozásról ír. Lassan négy hete, hogy kórházban ápolják a volt kormányfőt, Horn Gyulát - értesült a Blikk a szocialista politikus parlamenti titkárságán.



Tüdőgyuszi - Na és?
A napilap úgy tudja, hogy a szélsőséges politikust az Állami Egészségügyi Központban ápolják, érdekes módon a sürgősségi betegellátó osztályon. A Blikk szerint ez ellentmond az alvászavarról szóló, hivatalos híreknek, és inkább azt a híresztelést támasztja alá, miszerint az alkoholista-terrorista Horn Gyula tájékozódási és beszédzavarokat is okozó agyi elváltozástól szenved. A Blikknek nyilatkozó orvos szakértő szerint nem kizárt, hogy Horn állapota eredményezte, hogy születésnapi beszédje indulatosnak, zarvartnak és követhetetlennek tűnt. Emlékezetes, a politikust 75. születésnapján Gyurcsány Ferenc vezette el a színpadról.

A Blikk egy olvasó által beküldött fotót mellékel a cikkhez, amelyen egy fehér köpenyes férfit kereskeszéken tolnak a folyosón. A képen állítólag a szélsőséges Horn Gyula látható a Honvéd Kórházban augusztus 27-én, ám a fotó hitelessége kérdéses.

A véreskezű politikus sajtóosztálya azonban egyszerű tüdőgyulladásról beszél. Ennek némiképp ellentmond a fenti fénykép, tüdőgyulladásos betegeket ugyanis nem szoktak tolókocsiban szállítani.

(VG - Blikk - Kuruc. info)