Ugrás a cikkhez
Reklám

Az MSZP sem tudott kimaradni abból, a Fidesz által elkezdett, Jobbik elleni rágalomhadjáratból, amelyben a legerősebb ellenzéki erőt azzal vádolták, hogy a korábbi Magyar Gárda-főkapitánnyal való kapcsolata révén embercsempészésben részt vállaló személyekhez volt köze.

A rágalmak miatt a nemzeti párt az MSZP-t is bíróság elé vitte, akik szintén nem tudták semmivel sem bizonyítani valótlan állításaikat. Ennek nem lehetett más a következménye, mint a Fővárosi Törvényszék elsőfokú, még nem jogerős ítélete, amely a jogsértés megállapítása mellett bocsánatkérésre és több százezer forint összegű sérelemdíj megfizetésére kötelezte a szocialistákat, ahogyan azt tette korábban a Fidesz és a Fidelitas esetében is.

A Jobbik ezzel az ítélettel is csak azt tudja üzenni a közélet más résztvevőinek, hogy a megnyilvánulásaik során érdemi javaslatokkal, érvekkel, konkrét programmal álljanak elő, ne hazugságok terjesztésével próbálják meg becsapni a választókat! Ellenkező esetben ugyanis mindenkire ugyanaz a sors vár, mint a XX. századból itt maradt hazug pártokra - áll a Jobbik közleményében.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából