Ugrás a cikkhez
Reklám

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt Lőrinczfalvi Gusztáv 22 éves ságvári lakos ellen.




A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. december 12-én 19 óra 50 perc körüli időben egy Budapest VII., Dohány utcai söröző előtt egy férfit bántalmazott, egy másikat pedig egy késsel megsebesített, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A tettes elmenekült a helyszínről. A rendőrség a férfi megtalálásához a lakosság segítségét is kéri.




A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Lőrinczfalvi Gusztávot felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8100 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - olvasható a Police.hu-n.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából