Ugrás a cikkhez
Reklám

Lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetése miatt indult eljárás az ellen a tiszafüredi férfi ellen, aki házának pincéjében házi készítésű fegyvereivel lövöldözött.




A rendőrségre telefonon 2015. május 24-én 22 óra 50 perckor állampolgári bejelentés érkezett, amely szerint Tiszafüreden, az egyik utcában lövéseket lehet hallani.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság munkatársai azonosították az ingatlant, ahol a melléképület pince részében feltalálták és elfogták a pince falára lövöldöző tulajdonost. Személyi sérülés az ügyben nem történt.




A rendőrök az ingatlanban házkutatást tartottak és a melléképületben közel egy tucat gyári és házi készítésű lőfegyvert, továbbá ezer darabnál is több különböző kaliberű lőszert találtak és foglaltak le, amelyek tartására és megszerzésére a férfi engedéllyel nem rendelkezett.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. Lajos ellen. A nyomozók az 56 éves férfit a helyi rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

(Police.hu)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából