Sírva fakadt a Nap-keltében az egyik nemi erőszakkal gyanúsított rendőr menyasszonya. Az arcát nem vállaló fiatal lány, azt mondta: őt is próbálták már megerőszakolni, és ő pontosan tudja, hogy egy védtelen lány olyankor mit él át. Szerinte Zsanett csak kitalálta az egész történetet, mert nagyon sok az ellenmondás a rendőrök vallomása és a megerőszakolt lány vallomása között. Az erőszakkal vádolt rendőr szerelme képtelenségnek nevezte azt, hogy a vőlegényét azzal gyanúsítják, hogy részt vett a 21 éves Zsanett megerőszakolásában.

A fiatal lány azt is elmondta: romantikus szerelem az övék, Gábor (az erőszakossággal gyanúsított egyik rendőr) legalább öt hónapig udvarolt neki, míg köztük szexuális kapcsolat lett (hihető, ilyen melléktevékenységek közben könnyű az önmegtartóztatás - a szerk.). Hét hónap telt el, amikor hazavitte bemutatni a szüleinek, több mint egy éve együtt élnek.

Magyar György - Gábor ügyvédje- szerint egyelőre semmi sincs bizonyítva. A legnagyobb baj az, hogy nincsenek adatok. Magyar szerint úgy zajlanak az események, mintha már nem is lenne ártatlanság vélelme. Magyar nem ért egyet azzal sem, hogy azonnal rendőri vezetőket váltottak le, még azelőtt, hogy bárkinek a bűnösségét megállapították volna.

Magyar szerint elhamarkodott lenne bármelyik rendőrről is azt állítni, hogy bűnös. Bűnösséget csak kétséget kizáró bizonyítékos rendszerrel lehet megállapítani és csak bíróság teheti mondta Magyar György. Az ügyvéd azt is megerősítette, hogy mind az öt gyanúsított vállalja a hazugságvizsgálatot.

Gábor menyasszonya végül azt mondta a Nap-keltében: abszurdnak tartja azt, hogy valakit megerőszakolnak, megfenyegetnek, majd utána felmegy a lakásába, és lehoz tízezer forintot és odaadja azt a rendőröknek.

(Híradó)