Ugrás a cikkhez
Reklám

A mariupoli ellenállás egy nemrégiben végrehajtott akcióban kilenc orosz katonatisztet mérgezett meg szennyezett alkohollal a megszállt városban, írja a Portfólió.

Az előzetes információk szerint a tiszteket alkohollal mérgezték meg, és a mariupoli ellenállás sikeres akcióját az orosz megszállók ellen az orosz közösségi oldalakon is megerősítették. Az ellenállási csoport vállalta a felelősséget egy adag szennyezett alkohol átadásáért az orosz hadseregnek, és megosztott egy fotót a szeszek leszállításáról – számoltak be helyi híroldalak.

A városi tanács megjegyezte, hogy Mariupolban rendszeresen történnek rejtélyes halálesetek, sok orosz katona hal meg nehezen magyarázható módon. A helyi lakosokat pedig gyakran gyanúsítják meg a gyilkosságokkal az oroszok, és szabotőrök után kutatva razziáznak városszerte.

Egy korábbi incidens során az orosz elnökválasztás hat szervezőjét mérgezték halálra Mariupolban. Az áldozatokat, köztük az Egységes Oroszország párt két helyi aktivistáját és négy moszkvai vendéget egy mariupoli étteremből kiszállított étel és sör mérgezte meg. Az ételekben és italokban halálos dózisú arzént találtak.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából